ΑΝΤΛΙΕΣ

Τα εξειδικευμένα και ευέλικτα μηχανήματα άντλησης που διαθέτει έχουν εξυπηρετήσει αποτελεσματικά κάθε είδους δημόσια και ιδιωτικά έργα σε άψογη συνεργασία με τα συνεργεία εφαρμογής, τους παραγωγούς έτοιμου σκυροδέματος και τους επιβλέποντες εργοταξιάρχες

Οι αντλίες της ErgoPump εξυπηρετούν πάνω από 300 μέτρα δικτύου σε οριζόντια, κεκλιμένη ή και κατακόρυφη θέση. Ο εξοπλισμός που διαθέτει έχει την δυνατότητα διανομής σκυροδέματος ακόμη και στα ποιο δύσκολα σημεία.

ΑΝΤΛΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ +20m

Η αντλία PUTZMEISTER M20-4 ZR υψηλής πίεσης – απόδοσης επί φορτηγού MercedesAxor 1833 είναι ευέλικτη και μικρή σε διαστάσεις.

Η δυνατότητα άντλησης ξεπερνά τα 300 μέτρα δικτύου  σε οριζόντια θέση και 80 σε κάθετη, με θεωρητική απόδοση 90 κυβικά την ώρα.   Εξυπηρετεί σε περιορισμένους χώρους και με εξαιρετικά χαμηλό ύψος ξεδιπλώματος στα 3,90m την κάνει μοναδική σε συνδυασμό με το εμβαδό  που καταλαμβάνει έχοντας αναπτύξει τα ποδαρικά της 3,40m εμπρός και μόλις 2,60m στο πίσω μέρος.

Ιδανική εντός πόλεων, εσωτερικά κτιρίων, βιομηχανικά κτίρια, κάτω από γέφυρες, εσωτερικά των τούνελ και με δυνατότητα μετακίνησης ενώ η μπούμα είναι ανοιχτή!

ΑΝΤΛΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ

Η αντλία SCHWING BPL 500 υψηλής πίεσης – απόδοσης επί φορτηγού Mercedes 1517 είναι η ιδανικότερη για σκυροδετήσεις μέσω δικτύου σε έργα πόλεων, στενούς δρόμους, μικρά εργοτάξια, για ανακαινίσεις – ενισχύσεις υφιστάμενων κτιρίων βιομηχανικά κτίρια αλλά και μεγάλα έργα. Με μόλις  7,60m μήκος, πλάτος 2,50m και ύψος 2,85m χωρίς επέκταση ποδαρικών, έχει δυνατότητα άντλησης που  φτάνει τα 200 μέτρα σε οριζόντια θέση και 40 μέτρα κάθετη με πλεονέκτημα την μεταφορά ελαφρών υλικών πλήρωσης δαπέδων και μονώσεων.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφαλής διεκπεραίωση των έργων είναι κύριο μέλημα της ErgoPump.

Ακολουθούμε όλα τα προβλεπόμενα στάνταρ, ενημερωνόμαστε σχετικά και επιμορφώνουμε το προσωπικό μας σε τακτά χρονικά διαστήματα, παρέχοντας, τον απαραίτητο  και κατάλληλο εξοπλισμό , σύμφωνα με τις επικείμενες νομοθεσίες και  το όποιο υγειονομικό πρωτόκολλο μας ζητηθεί.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο ποιοτικός εξοπλισμός επιτρέπει στους χειριστές μας να επικεντρώνονται στην απόδοση της εργασίας τους. Εισάγουμε εξοπλισμό δικτύου με πιστοποίησης CE και χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα εργαλεία για την σταθεροποίηση του. Μετά από συγκεκριμένη ποσότητα κυβικών άντλησης μετράμε την εσωτερική διάμετρο του μεταλλικού και ελαστικού δικτύου. Στο 70% φθοράς  αντικαθιστούμε τον εξοπλισμό μας για την αποτροπή τυχόν ατυχήματος.

Όλα τα παραπάνω συντελούν στις  επιτόπιες εναλλακτικές λύσεις, για τις ειδικές απαιτήσεις άντλησης σκυροδέματος.

Ασφάλεια σε κάθε έργο

Αντικαθιστούμε των εξοπλισμό μας νωρίτερα για να αποδίδουμε καλύτερα.